Мощна усъвършенствана формула за здрави стави

ABOFLEX GOLD

Aboflex Gold е нова усъвършенствана формула с мощно действие за здрави стави. Едно високо ефективно решение от клинично изследвани съставки с добавени Кетостерони от Cissus quadrangularis L, което спомага за собственото производство на колаген, за възстановяване еластичността и здравината на хрущялната тъкан в ставите, подхранва сухожилията и улеснява движението. Всички съставки са прецизно подбрани и съобразени така, че да работят по най-добрия начин за постигане на максимална ефективност.

Aboflex Gold работи в дълбочина с цел трайно отстраняване на причината, довела до ставния дискомфорт, като изгражда, укрепва и възстановява ставния хрущял, а няма за цел само да облекчи временно болката, за разлика от много други продукти за стави. Спомага за поддържане на добрата костна структура.

Кой се нуждае от Aboflex Gold?

След 30 - 35 год. възраст в организма ни се появява недостиг в производството на основните хранителни вещества необходими на ставния хрущял и сухожилията: глюкозамини, хондроитин, нискомолекулна хиалуронова киселина и колаген.

От ABOFLEX GOLD се нуждаят хората в напреднала възраст, активно спортуващите, хората претърпели интервениции на ставите, хората с наднормено тегло и тези, които водят заседнал начин на живот.

Препоръчителен прием и съставки

АБОФЛЕКС ГОЛД е висококачествен комплекс от клинично доказани съставки, подпомагащ естественото производство на колаген и спомага за нормалното състояие на опорно-двигателната система.

Препоръчителен прием:
Приемайте по 20 ml дневно, разредени с вода или директно.

Съставки: Дневен прием/=20ml/ %ПДП
Глюкозамин Сулфат 1600mg не са установени максимално допустими стойности
Хондроитин Сулфат (от едър рогат добитък) 1119mg не са установени максимално допустими стойности
МСМ(Метилсулфонил метан) 1628mg не са установени максимално допустими стойности
Нискомолекулна хиалуронова киселина 95mg не са установени максимално допустими стойности
Кетостерони от Cissus quadrangularis L <50кDa 15mg не са установени максимално допустими стойности
Манган (Манганов Хлорид) 2.35mg 115%
Витамин С (L-Аскорбинова к-на) 150mg 188%

Помощни вещества:
Регулатор на киселинността: лимонена киселина; носител: пречистена вода (чрез обратна осмоза); сгъстител: ксантанова гума; консервант: калиев сорбат; подсладители: стевиол гликозиди, сукралоза; стабилизатор: глицерол; оцветител: карамел; аромати: червени горски плодове, бадемова есенция.

Съхранение:
В сухи и хладни места, при температура до 25°С, далече от обсега на малки деца. Опаковка: 500 мл.

Нашето Видео

ABOFLEX GOLD

Ставите са основният двигател на нашето тяло, затова е нужно да се отнасяме към тях с грижа и внимание все ден. Динамиката на ежедневието ни обаче често ни излага на изпитания, които им вредят и в дългосрочен план, те могат да доведат до постоянна болка и износване на хрущяла.

Нашите продукти можете да закупите от:

Tехноком Трейд ЕООД

бул. Цар Борис III №168, София 1618, Тел.: 02/955 94 13, Факс: 02/955 90 63

Последвайте ни

Останете свързани с нас и получавайте нашите новини


Продажби

02/955 94 13

E-mail

office@abopharma.info

Youtube

ABOPHARMA Chanel

Facebook

ABOPHARMA Page