ABOFLEX

Перфектната формула за здрави стави

Доколко подвижни са ставите Ви?

Проверете за себе си в 4 упражнения

Упражнение 1

Изпънете кутрето на ръката, в посока към китката. Имате една точка, ако ъгълът между кутрето и дланта е по-малък от 90 градуса. Направете същото упражнение и с другата ръка и отново оценете.

Упражнение 2

Натиснете големия си пръст на едната ръка към вътрешната страна на дланта. Пишете си точна, ако успеете да я докоснете. Същото следва да направите и с другата си ръка и да оцените.

Упражнение 3

Прегърнете последователно и двете лакетни и двете колянни стави така, че да за всяка да се образува ъгъл от 10 градуса. Получили си се, отбележете по една точка за всяка става.

Упражнение 4

От изправено положение на тялото и опънати крака, преминете постепенно в наклон напред. Опитайте с длани да докоснете пода. Изпълните ли упражнението си поставете още една точка.

Максималната оценка е 9 точки. Ако общият брой точки при вас е повече от 5, може да се каже, че страдате от някаква степен на хипермобилност. Дори и да е така, вие не трябва да се притеснявате. Просто е необходимо да отчитате множеството фактори, например: възраст, тренираност и т.н. Ако сте събрали по-малко от четири точки е време да проверите състоянието на ставите си.

Иновативна формула за здрави стави

ABOFLEX

Ефикасна формула с добре комбинирани съставки, поднесени под течна форма за максимално усвояване от организма. Резултат от дългогодишните усилия на учени и изследователи от различни области на медицината.


ABOFLEX

Много специалисти по рехабилитация, физикална и спортна медицина го препоръчват като най-доброто средство за подобряване на подвижността.


ABOFLEX

Съчетава по оригинален начин качествата на течната форма, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за приемане на максимални дози на основните съставки.

ABOFLEX

Уникалното предимство на продукта е наличието на нискомолекулна хиалуронова киселина, както и на Манган. Съдържа още хондроитин, глюкозамин, МСМ (Метилсулфонил метан) и витамин С.


ABOFLEX

Продуктът работи в дълбочина с цел изграждане, укрепване и възстановяване на ставния хрущял и няма за цел само да облекчи временно болката, за разлика от много други продукти за стави.


ABOFLEX

Спомага за увеличаване диапазона на движение и функционалните възможности на ставите. Освен това, спомага за поддържане добрата костна структура.

Препоръчителен прием и съставки

Препоръчителен прием:
Два пъти по 15 мл на ден, по време на хранене. Може да се пие директно или разредено с вода. За оптимален ефект се препоръчва продуктът да се приема 3 месеца. Да не се надвишава препоръчителният дневен прием. Хранителната добавка не бива да се употребява като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6-годишна възраст. Да не се използва при непоносимост към някоя от активните съставки.

Съставки: Дневен прием/=30ml/ %ПДП
Глюкозамин Сулфат 1600mg не са установени максимално допустими стойности
Хондроитин Сулфат, от едър рогат добитък 1100mg не са установени максимално допустими стойности
МСМ(Метилсулфонил метан) 1600mg не са установени максимално допустими стойности
Хиалуронова киселина <50кDa 95mg не са установени максимално допустими стойности
Манган (Манганов Хлорид) 2.31mg 115%
Витамин С (L-Аскорбинова к-на) 150mg 188%

Помощни вещества:
Носител: пречистена вода (чрез обратна осмоза), регулатор на киселинността: лимонена киселина, консервант: калиев сорбат, сгъстител: ксантанова гума, стабилизатор: глицерин, подсладители: сукралоза, стевия, аромати: горски плодове, бадемова есенция; оцветител: карамел (Е150d)

Предназначение:
Допринася за поддържане на нормално състояние на опорно-двигателният апарат, ставите и костите. Допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан, за образуването на колаген, за нормалната функция на костите и хрущяла. Намалява чувството на отпадналост и умора.

Съхранение:
Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. След отваряне да се съхранява на стайна температура. Да се използва в рамките на 3 месеца след отваряне на опаковката.
Произведено в Холандия

Синергично взаимодействие на:

Глюкозаминът е вещество, синтезиращо се естествено в организма. То е съставна част на ставните връзки, хрущял, клетки и като цяло на съединителната тъкан. С напредване на възрастта концентрацията му в тялото намалява, затова е необходимо да се приема допълнително.

Хондроитин сулфатът е една от най-важните съставки на съединителната тъкан (сухожилията и ставите). Той предотвратява навлизането на вода и хранителни вещества във възпалените сухожилия и ставите.
Хондроитин сулфат произхожда от семейството на естествените субстанции, известни като глюкозамингликани. Той е съществен компонент на основното вещество на костта и на хрущяла. Снабдяването на организма с допълнителен хондроитин е важно за здравината на хрущяла, като същевременно доставя ценни градивни субстанции. Хондроитинът съдейства за по-бързото възстановяване на възпалените стави и сухижилия, благодарение на способността му да блокира навлизането в тях на вода и хранителни вещества. Допълнително негово свойство е, че увеличава количеството на хиалуроновата киселина. За производството на Абофлекс се използва хондроитин, произведен от говежди сухожилия, който е с най-високо качество.

Нискомолекулна хиалуронова киселина 50 kDa.

Ниското молекулно тегло гарантира пълноценна абсорбция през храносмилателния тракт.
Освен, че е във форма за орален прием, хиалуроновата киселина в Aboflex е с най-висока дневна доза - 95 mg.
Хиалуроновата киселина, която съдържа се препоръчва за хора, които имат нужда от възстановяване на естественото ставно смазване.
Тя подпомага и хранителните функции в хрущяла и съдейства за премахването на ненужните отлагания от ставната капсула.
Допълнителната обработка и превръщането й в нискомолекулна, гарантира високата ефективност на Абофлекс. Това е продукт с изключително високо качество на вложените съставки, тъй като концентрацията им в него е максимална.

Хиалуроновата киселина:
  • Намира се в естествено състояние в почти всяка клетка в тялото ни. Изгражда междуклетъчното вещество и е главна съставка на синовиалната течност.
  • Един от най-разпространените полизахариди, синтезирани от всички живи организми.
  • Главен компонент на съединителната тъкан и заедно със свързаните с нея белтъци, изгражда основата на междуклетъчното вещество.
  • Основна част на синовиалната течност.
  • Естествен антиоксидант, който поддържа нормалното състояние на ставите и предпазва от преждевременното им разрушаване.

Функции на хиалуроновата киселина в организма
Изгражда междуклетъчното вещество и е главна съставка на синовиалната течност, която да осигури гладкото приплъзване на ставните хрущяли и на свързващите се кости едни спрямо други, като намалява триенето между хрущялните ставни повърхности.
Една от основните функции на хиалуроновата киселина е способността и да се свързва с водата и да овлажнява тъканите, да служи като „смазка“ на ставите и мускулите. Освен това тя подпомага хранителните функции в хрущяла и съдейства за премахването на ненужните отлагания под формата на отпадъци от ставната капсула.
Една молекула хиалуронова киселина има способността да привлича и да задържа в себе си 1000 пъти повече вода, в сравнение със собственото си тегло. Именно затова, тя се счита за един от най-силните овлажнители на кожата. С напредването на възрастта, производството на хиалуронова киселина в организма намалява и кожата губи своята еластичност.

MSM (метилсулфонил метан) е чист, органичен елемент, който осигурява сяра за образуването на ставен хрущял и колаген.

Метилсулфонил метанът (МСМ) е естествен източник на сяра, необходима за производството на аминокиселините серин, метионин и серотонин. Сярата участва в синтеза на протеини и в образуването на съединителната тъкан. МСМ играе важна роля и за образуването на кератин, колаген и еластин, които осигуряват гъвкавост, тонус и сила на мускулите, костите, ставите, вътрешните мембрани и кожата. MSM (метилсулфонилметан) осигурява суров материал за ставите и хрущялите, подобно на глюкозамина и хондроитина. Той спомага за подтискането импулсите на болката по нервните влакна, увеличава притока на кръв и намалява мускулните спазми.

Резултат – производство на колаген от организма

Манганът в Абофлекс допринася за нормалното състояние на хрущялните тъкани. Манганът активира ензимите, отговорни за усвояване на някои основни хранителни вещества, включително и биотин, тиамин, аскорбинова киселина и холин. Манганът изпълнява функцията на катализатор, способстващ за образуването на връзки между глюкозамина и серина при биосинтезата на киселите гликозаминогликани в хрущялната тъкан. Той също взема участие в синтеза на меланин и допамин, мастните киселини и образуването на фосфатидилинозитола. Установена е корелация между снижението на активността на супероксиддисмутазата и съдържанието на манган в тъканите, в период на растеж и развитие на организма. Микроелементът е свързан също така със синтеза на белтъци и нуклеинови киселини.

Витамин С подпомага синтеза на колаген, важен за устойчивостта на ставния хрущял.

Максимално ефективен поради високата концентрация на активните вещества.

Перфектната комбинация от активни вещества с отлични терапевтични качества под течна форма, както и наличието на нискомолекулна хиалуронова киселина превръщат този продукт в незаменимо средство за свобода на движението и подпомагане възстановяването на ставите и съединителната тъкан.

Специалистите за ABOFLEX

Нашето Видео

ABOFLEX

Най-новият и високоефективен комбиниран продукт, който действа благоприятно на опорно-двигателния апарат. Съчетава по оригинален начин качествата на течната форма, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за прием на високи дневни стойности на основните съставки. Уникалното предимство на продукта е наличието на нискомолекулна хиалуронова киселина 50 kDa, разработена специално под течна форма за орален прием.

Въпроси и отговори

Купи Онлайн ОТ:

Tехноком Трейд ООД

бул. Цар Борис III №168, София 1618, Тел.: 02/955 94 13, Факс: 02/955 90 63

Последвайте ни

Останете свързани с нас и получавайте нашите новини


Продажби

02/955 94 13

E-mail

office@abopharma.info

Youtube

ABOPHARMA Chanel

Facebook

ABOPHARMA Page